Форум ~SIVA~

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум ~SIVA~ » Общалка » Рослинний желатин


Рослинний желатин

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Агар-агар – сильнодіючий желюючий агент рослинного походження, який видобувають із червоних водоростей, що ростуть у тропічних та субтропічних морях. У кулінарії агар-агар використовують як загусник і стабілізатор для приготування зефіру, мармеладу, зефіру, суфле, для загусання соусів, закріплювача кремів. Крім того, його активно використовують у молекулярній кухні. Більше інформації на сайті: https://cacao-bob.ua/tovary/agar-agar

0

2


Вы здесь » Форум ~SIVA~ » Общалка » Рослинний желатин