Форум ~SIVA~

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум ~SIVA~ » Общалка » Порадьте плойку

Порадьте плойку

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Привіт всім! Я тільки починаю дбати про своє волосся і хочу купити плойку для стайлінгу. Але вибір такий величезний, що просто заплутався! Яку плойку краще вибрати? Враховуючи, що у мене довге волосся, але я не хочу його сильно псувати. Допоможіть, будь ласка, зробити правильний вибір!

0

2

Я давно користуюся плойками для волосся та можу поділитися своїм досвідом. Якщо ти хочеш зберегти здоров'я волосся, варто звернути увагу на плойки з керамічним покриттям. Вони рівномірно розподіляють тепло, запобігаючи перегріву та пошкодженню волосся. Також варто врахувати діаметр плойки залежно від того, яку завивку хочеш отримати. Чим менший діаметр, тим менше буде завиток.

0

3

Спасибі за пораду! Я розглянув плойки з керамічним покриттям та різними діаметрами. Поки що мої уподобання схиляються до моделі середнього діаметра, щоб отримати ніжні і природні локони. Але все одно є так багато варіантів, що я важко можу визначитися. Яку саме модель порадите?

0

4

Klqrov написал(а):

Привіт всім! Я тільки починаю дбати про своє волосся і хочу купити плойку для стайлінгу. Але вибір такий величезний, що просто заплутався! Яку плойку краще вибрати? Враховуючи, що у мене довге волосся, але я не хочу його сильно псувати. Допоможіть, будь ласка, зробити правильний вибір!

Я рекомендую тобі звернути увагу на плойку https://allo.ua/ua/plojki/ під назвою Babyliss Pro Miracurl. Ця модель має безліч переваг. По-перше, вона має автоматичну систему завивки, що робить процес дуже простим і зручним навіть для новачків. По-друге, вона оснащена керамічним покриттям, яке захищає волосся від пошкоджень та забезпечує довготривалий результат. Також варто відзначити наявність різних налаштувань часу та температури, що дозволяють створювати різні стилі. І нарешті, її зручний дизайн та невелика вага роблять її ідеальним інструментом для стайлінгу.

https://i.postimg.cc/SRFk2LhC/image.png

0

Вы здесь » Форум ~SIVA~ » Общалка » Порадьте плойку