Привіт всім! Я тільки починаю дбати про своє волосся і хочу купити плойку для стайлінгу. Але вибір такий величезний, що просто заплутався! Яку плойку краще вибрати? Враховуючи, що у мене довге волосся, але я не хочу його сильно псувати. Допоможіть, будь ласка, зробити правильний вибір!
Порадьте плойку
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-06-25 14:10:31
Я давно користуюся плойками для волосся та можу поділитися своїм досвідом. Якщо ти хочеш зберегти здоров'я волосся, варто звернути увагу на плойки з керамічним покриттям. Вони рівномірно розподіляють тепло, запобігаючи перегріву та пошкодженню волосся. Також варто врахувати діаметр плойки залежно від того, яку завивку хочеш отримати. Чим менший діаметр, тим менше буде завиток.
Поделиться32023-06-25 14:10:42
Спасибі за пораду! Я розглянув плойки з керамічним покриттям та різними діаметрами. Поки що мої уподобання схиляються до моделі середнього діаметра, щоб отримати ніжні і природні локони. Але все одно є так багато варіантів, що я важко можу визначитися. Яку саме модель порадите?
Поделиться42023-06-26 13:04:27
Привіт всім! Я тільки починаю дбати про своє волосся і хочу купити плойку для стайлінгу. Але вибір такий величезний, що просто заплутався! Яку плойку краще вибрати? Враховуючи, що у мене довге волосся, але я не хочу його сильно псувати. Допоможіть, будь ласка, зробити правильний вибір!
Я рекомендую тобі звернути увагу на плойку https://allo.ua/ua/plojki/ під назвою Babyliss Pro Miracurl. Ця модель має безліч переваг. По-перше, вона має автоматичну систему завивки, що робить процес дуже простим і зручним навіть для новачків. По-друге, вона оснащена керамічним покриттям, яке захищає волосся від пошкоджень та забезпечує довготривалий результат. Також варто відзначити наявність різних налаштувань часу та температури, що дозволяють створювати різні стилі. І нарешті, її зручний дизайн та невелика вага роблять її ідеальним інструментом для стайлінгу.