Доброго дня. Плануємо із дружиною зараз взяти новий фільтр-глечик. Скажіть, на що важливо дивитися при покупці? Який бренд брати? Порадьте з особистого досвіду, якими ви користуєтеся?
Порадьте який краще купити фільтр-глечик?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-08-12 10:03:14
Згоден, марка виробника теж не менш важливий параметр. Взагалі, найкласніші фільтри-графини Brita, у нас вдома такий, вже років 10 служить, жодного разу не ламався поки що.
Поделиться32023-08-12 10:04:25
Якщо не знаєте, зверніться краще до фахівців у магазин, вони вам і з вибором допоможуть, і правильно підберуть фільр кувшин. Беріть обов'язково гарантію на 12 міс, та на самий фільтр.
Поделиться42023-08-12 10:05:24
Якщо не знаєте, зверніться краще до фахівців у магазин, вони вам і з вибором допоможуть, і правильно підберуть фільр кувшин. Беріть обов'язково гарантію на 12 міс, та на самий фільтр.
Я придбав фільтр-глечик https://allo.ua/ua/fil-try-kuvshiny/ тут. Я вражений тим, наскільки просто використовувати фільтр для глечика. Він легко монтується та розбирається, що дозволяє мені з легкістю змінювати фільтри та підтримувати пристрій у чистоті. Компактний розмір і ергономічний дизайн роблять його зручним у використанні та зберіганні.
Однією з головних переваг мого фільтра для глечика є його фільтрувальна система. Він ефективно знімає бактерії, солі та інші забруднення з води, роблячи її не тільки безпечною для пиття, але й приємною на смак.